tiskárna s citem a pamětí
25. Únor 2021

Tisk vlastní knihy

Být autorem knihy je i v dnešní době něco, co stále láká a přitahuje. Ať už máte bohatou fantazii a chtěli byste napsat třeba román, povídku nebo sepsat svoje vlastní zkušenosti, myšlenky či autobiografii, tuto možnost máte zde v naší tiskárně, kde můžete realizovat tisk vlastní knihy.

Tisk vlastní knihy pro budoucí generaci

Každý člověk má nějaké starosti, problémy a zážitky, které by rád napsal, třeba pro svoje potomky, kteří si pak jednou přečtou, jak jejich rodič, prarodič nebo dokonce praprarodič žil. Tisk vlastní knihy vám to umožní.

Může se také jednat o jinou formu památky než jsou fotky nebo v dnešní době již téměř neexistující dopisy. Vlastní kniha se také může stát velmi originálním a nápaditým dárkem pro vaše blízké a vlastně i pro vás.

Chci nezávazně poptat

Tisk vlastní knihy od jednoho kusu

Naše tiskárna nabízí tisk vlastní knihy už od jednoho kusu, takže se nemusíte bát, co budete se zbylými 99 výtisky dělat. Knihu je možné si nechat vytisknout v měkkých deskách a v lepené vazbě. Pokud byste chtěli jiný typ tisku, doporučíme vám ho podle toho, o jakou knihu se bude jednat.

Ukázka naší práce

Tisk a vazba knihy

Pro tisk a vazbu knihy máme veškeré potřebné vybavení. Vytiskneme vám cokoliv - kroniky, sbírky básní, beletrie, autobiografie, dětské knihy, ale také brožury, diáře a katalogy.

Grafické služby jsou vám k dispozici

Máte text, ale nevíte si rady s grafickou úpravou? Nevadí, s návrhem obálky i vnitřních listů vám rádi pomůžeme.
Pro své zákazníky máme připraveny služby našeho grafického studia.

Potřebuji pomoct

Máte dotazy?

Chcete vědět více nebo potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat, jsme tu pro vás a rádi vám s vytištěním nejenom vlastní knihy, ale i čehokoliv dalšího, pomůžeme. Tiskneme vše - bloky, brožury, časopisy, desky, etikety, velkoplošný tisk a cokoliv dalšího si vzpomenete.